Versuri > Slatkaristika

Versuri Slatkaristika feat. Tasko – Maradona lyrics

Maradona versuri Slatkaristika

Tekst:
Slatkar
Живот некад е ко зима, некад е пак топол како дом до до дом дом дом
во очекувана тишина он те изненадува со бом бо бо бом бом бом
ваков таков ти не бираш, од горе братот ти сервира
роден во вукојебина, тука проблемот се решава со јебига
what the fuck what the fuck, дал да идам навака или натака
судбината ти тропа на вратата, мило ја сум дома
Marado Maradona

Животот е Marado Marado Maradona
овој живот е ко Mara Mara do Marado Maradona
Денес си врв утре си дно Marado Maradona
трчаме по пари како Marado Marado Maradona

Blindfold me baby baby blindfold me, дај да бидеме екипа да сме најдобри
ја ја ја би седнал и со просјак џабе џабе пари ако во душа си клошар
лоша ситуација бадијала империја, пијарот вози bmw интелектот оди пеш уште
живеам во вукојебина, тука проблемот се решава со јебига
what the fuck what the fuck, дал да идам навака или натака
судбината ти тропа на вратата не ненадејно ко бомба
Marado Maradona

Животот е Marado Marado Maradona
овој живот е ко Mara Mara do Marado Marado Maradona
Денес си врв утре си дно Marado Maradona
трчаме по пари како Marado Marado Maradona

Tasko
Само што земав залет, идев со глава у ѕид сега ми дојде памет
овде тој што е до тебе пак те гаѓа со камен
различно гледаме кога стомакот ни е празен
овде изгубен е мирот, лебот тешко го зиам но го дела со тимот
овде тато ако има, главен му е синот
овде се се решава со „братче тоа ти е живот“
ќе направам се што ветив мама, за да живееш ти ко на сон
овој живот е ко Mara Maradona je, имаш родено шампион је

Животот е Marado Marado Maradona
овој живот е ко Mara Mara do Marado Marado Maradona
Денес си врв утре си дно Marado Maradona
трчаме по пари како Marado Marado Maradona

Maradona lyrics ♪ tiktok clean Letra de la canción Maradona ♪ Versuri Maradona

Vezi si alte versuri de la Slatkaristika:

Versuri Slatkaristika x Mossel x Slogan – Maria

Versuri Slatkaristika х Skandau – Dinero

Versuri Slatkaristika – Amsterdam