Versuri > Esma & Lozano

Versuri Esma & Lozano – Pred Da Se Razdeni (Eurovision Macedonia) lyrics

Pred Da Se Razdeni (Eurovision Macedonia) versuri Esma & Lozano

Не е к’о порано
добрите времиња ги нема.
Во добро и лошо,
ние живеевме.

Пред да се раздени,
до мене биди ти.
Во новиот ден,
да сме заедно јас и ти.

Пред да се раздени,
до мене остани.
Сега е време
за убави денови.
До мене остани…

Me, i Esma ake gjilavav,
tumare vile me ka takjarav
Me i Esma ake gjilavav
tumare vile me ka takjarav.
Odoleske mashkar pageren
Khelen sarine ushten Romalen!

Ако се вратиш ти,
и добрите времиња ќе се вратат
И радост и тага,
ние пак ќе делиме.

Пред да се раздени,
до мене биди ти.
Во новиот ден,
да сме заедно јас и ти.
До мене остани…

Me i Esma ake gjilavav,
tumare vile me ka takjarav
Me i Esma ake gjilavav
tumare vile me ka takjarav.
Odoleske mashkar pageren
Khelen sarine ushten Romalen!

Пред да се раздени,
до мене остани.
Во новиот ден,
да сме заедно јас и ти.
До мене остани.

Pred Da Se Razdeni (Eurovision Macedonia) lyrics ♪ tiktok clean Letra de la canción Pred Da Se Razdeni (Eurovision Macedonia) ♪ Versuri Pred Da Se Razdeni (Eurovision Macedonia)

Vezi si alte versuri de la Esma & Lozano:

Versuri Esma & Lozano – Pred Da Se Razdeni (romana)