Versuri > Elena Risteska

Versuri Elena Risteska – Tequila & Lemon lyrics

Tequila & Lemon versuri Elena Risteska

Дај ми juice of Lemon сипи ми Seven Heaven
Дај ми маргарита, маргарита mui bonita
Кисело еее се, како лимон скиснав кога со друга те видов
ааа ја знам дека ти ме сакаш мене

Дај текила, Дај текила, една текила со лимон(Лимон)
Дај текила, дупла текила со лимон
Кисело е се со друга те видов
Кисело е се како(како) лимон
Дај текила, дупла текила со лимон
Да заборавам се

Дај ми juice of Lemon сипи ми Seven Heaven
Дај ми маргарита, маргарита mui bonita
Кисело еее се, како лимон скиснав кога со друга те видов
ааа ја знам дека ти ме сакаш мене

Дај текила, Дај текила, една текила со лимон(Лимон)
Дај текила, дупла текила со лимон
Кисело е се со друга те видов
Кисело е се како(како) лимон
Дај текила, дупла текила со лимон

Дај ми текила, оо текила
Дај ми текила со лимон, со лимон
Дада дајми текила, оо дадаај дај ми текила со лимон
Дај ми текила, дада дај ми текила x2
дада дај ми текила versuri.us со лимон
Дај текила, дај текила,дај текила, дупла текила со лимон

Кисело е се со друга те видов
Кисело е се како(како) лимон
Дај текила, дупла текила со лимон
Да заборавам се

Tequila & Lemon lyrics ♪ tiktok clean Letra de la canción Tequila & Lemon ♪ Versuri Tequila & Lemon

Vezi si alte versuri de la Elena Risteska: