Versuri > Defri

Versuri Defri ft. Silva Gunbardhi – Marak lyrics

Marak versuri Defri

Se m’ki met, m’ki met, marak, m’ki met marak, m’ki met marak
Se m’ki met, m’ki met, marak, marak, marak

Nje, dy, tre
Arsyet qe kurre nuk mi the
Nje, dy, tre
Ike dhe vetem me le
oo oo oo
Marak ne zemer t’kam lon
oo oo oo
Pa mua nuk ke ku shkon

Ooo
Marak ne zemer m’ke lon
oo oo oo
Marak ne zemer m’ke lon

Se m’ki met, m’ki met, marak, m’ki met marak, m’ki met marak
Se m’ki met, m’ki met, marak, marak, marak versuri.us
Se m’ki met, m’ki met, marak, m’ki met marak, m’ki met marak
Se m’ki met, m’ki met, marak, marak, marak

Pak nga pak
zemer te hyra ne gjak
Pak nga pak
Zemren ta dogja flak

oo oo oo
Marak ne zemer t’kam lon
oo oo oo
Pa mua nuk ke ku shkon

Ooo
Marak ne zemer m’ke lon
oo oo oo
Marak ne zemer m’ke lon

Se m’ki met, m’ki met, marak, m’ki met marak, m’ki met marak
Se m’ki met, m’ki met, marak, marak, marak
Se m’ki met, m’ki met, marak, m’ki met marak, m’ki met marak
Se m’ki met, m’ki met, marak, marak, marak

Marak lyrics ♪ tiktok clean Letra de la canción Marak ♪ Versuri Marak

Vezi si alte versuri de la Defri: