Versuri > Arilena Ara

Versuri Arilena Ara – Vegim lyrics

Vegim versuri Arilena Ara

Me heshtjen jetoj
Në ërsirrën e plotë
Unë ngadalë,
Kur ëndrra më zgjon
Ti sje askund në këtë botë

Çdo natë të shoh si Vegim
Stë prek dot të ndjej në shpirt

Shpirti im të kërkon në qiell në tokë
E vetme jam skam faj

Shpirti im të kërkon në qiell në tokë
Sytë e tij janë lartë po qaj

Ditarin shfletoj
Unë çdo fletë e kthej
Shënoj aty
Sa kohë më mungon
Dhe zemra të kërkon

Çdo natë të shoh si Vegim
Stë prek dot të ndjej në shpirt

Shpirti im të kërkon në qiell në tokë
E vetme jam skam faj

Si harroj fjalët që ti kur më the
Kur të mos jem mos harro
Pranë do më kesh

Ouuuu – ouuuuuu uooouu – na – nana na
Na -na nanaaa , nana na naaaa
Naa – naa – naaaa

Shpirti im të kërkon në qiell në tokë
E vetme jam skam faj.

Vegim lyrics ♪ tiktok clean Letra de la canción Vegim ♪ Versuri Vegim

Vezi si alte versuri de la Arilena Ara:

Versuri Arilena Ara – Fall From The Sky

Versuri Arilena Ara ft Flori Mumajesi – Doja

Versuri Arilena ARA – I’ll Give You My Heart

Versuri Arilena Ara – Business Class

Versuri Arilena Ara – TokeRroke