Arilena Ara

Versuri Arilena Ara – Nëntori (Bess Remix) Lyrics

Nëntori (Bess Remix) versuri

Lotët më janë tharë
Buza mu bë varrë
Djelli nuk me ngroh
Dielli nuk me ngroh

Dhimbje sa një mal
Zemra nuk më fal
Ty më nuk të shoh
Ty më nuk të njoh

Mallkuar qoftë ky muaj
Që më la të vetme përgjithmonë
Nëntori më mori mua dashurinë e parë
Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Nëntori më mori
Mu shua dhe ky zjarrë
Nëntori

Ishim plot me zjarrë
Muajt n’kalendarë
Kur ishim ne bashkë
Sa ishim ne bashkë

E lumtur duke qarë
Pas teje si e marrë
Gjithve ua thash
Ne dy ua thash

Mallkuar qofte ky muaj
Qe me la të vetme përgjithmonë
Nëntori më mori
Mua dashurine e parë
Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Nëntori më mori mu shua dhe ky zjarrë
Nuk e dua më këtë muaj
Nuk e dua më këtë muaj
Nentori nentori nentori
Vitin më të bukur shkatrroj
Vulën e hidhurr shkaktoj
Ky muaj i gjori gjitha Mi mori
Në djall le të shkoi
Ne djall le te shkoi
Nëntori nëntori

Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Nentori nëntori nëntori

Nuk e dua më këtë muaj
Nuk e dua këtë muaj
Nëntori më mori
Nëntori
Mallkuar qoftë ky muaj
Që më la të vetme përgjithmonë
Nëntori
Më mori mua dashurinë e parë
Nuk e dua këtë muaj
Nuk e dua me kte muaj
Nëntori
Nëntori
Nëntori

Vezi si alte versuri de la Arilena Ara:

Arilena ARA – I’ll Give You My Heart

Arilena Ara – Business Class

Arilena Ara – Vegim

Arilena Ara – TokeRroke

Arilena Ara – Aeroplan

Versuri Arilena Ara – Nëntori (Bess Remix) lyrics song text music lirica Arilena Ara – Nëntori (Bess Remix) letra, testo, tekst kënge, բառերը, sözlər, wikipedia, paroles, cuvinte corect din muzica traducere original meme, quotes, piesa noua, tekst piosenki, बोल, dalszöveg,verso refrão, spotify lyrics translation, amazon, letra da música, versetul, M/V, extended mix, 歌词, verse pre-chorus chorus & bridge, songtekst, 가사, lirik online chords, tab, versurile in romana, romanized, bio, facts, model name, age, romanization, lyrics meaning, karaoke, english, youtube, strophe, refrain, şarkı sözleri, Στίχοι, Lời bài hát Arilena Ara versuri كلمات Arilena Ara – Nëntori (Bess Remix) Текст Песни Слова